HABERLER

ÖĞRENCİLERİMİZDEN DUYARLI DAVRANIŞ

“Bir Dileğim Var Derneği”’nin Geri Dönüşüm Kampanyası’na destek olduk

Türkiye genelinde Onkoloji ve Hematoloji servislerinde Kanser hastalığı tedavisi gören çocuklarımızın dileklerini gerçekleştirebilmek amacı ile kurulan Bir Dileğim Var Derneği, ülke genelinde başlattığı “Geri Dönüşüm Kampanyası” ile İstanbul’da bir onkoloji hastanesi içerisinde tedaviye gelen hasta ve hasta yakınlarının ücretsiz konaklayabilecekleri bir konukevi yapımına destek olmayı amaçlıyor.

Kampanya kapsamında hem evlerimizde, işyerlerimizde atıl halde bulunan cep telefonu, laptop ve tabletlerin geri dönüşüme kazandırılması sağlanacak hem de geri dönüşümde atıklar içerisinde bulunan altın, gümüş, palladium ve cadmium gibi değerli madenlerin ayrıştırılmasıyla elde edilecek olan gelir konuk evi yapımında kullanılacak.

Öğrencilerimiz ve velilerimiz de bu projeye katkı sağlamak amacıyla GKV Özel Liseleri Matematik Öğretmeni Murat Sadık Öngen rehberliğinde evlerinde kullanılmayan elektronik cihazları destek amacıyla derneğe gönderdi.

GKV Özel Ortaokulu 7A ve 7C sınıfı öğrencilerimiz okul içinde düzenledikleri kermesle derneğin belirlediği 2 çocuğa yeni laptop ve yeni kıyafetler hediye etti.

GKV Özel Liseleri öğrencilerimiz de farklı etkinlikler sonucu elde ettikleri geliri Bir Dileğim Var Derneği’nin hesabına yatırdı.

Projeye destek olmak isteyen öğrenci ve velilerimiz Proje Rehber Öğretmeni ve GKV Özel Liseleri Matematik Öğretmeni Murat Sadık Öngen ile iletişime geçebilirler.

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.