ÖĞRENCİMİZ NURHAN KARACA’NIN İLK SERGİ HEYECANI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5A sınıfı öğrencisi Nurhan Karaca ilk kişisel resim sergisini ortaokul sanat koridorunda sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi 16 görsel eser, 1 adet seramik çalışmasından oluşuyor.

51 sene önce GKV Özel Okullarından mezun olan GKV 1966-1967 mezunlarımızdan Gaziantep Ağaç Yetiştirme ve Koruma Derneği Başkanı Sayın Kemal Çetindağ ile GKV Özel Okulları Genel Müdür Yrd. ve Ortaokul Müdürü Sayın Can Hoşcan’ın katılımları ile açılışı yapılan sergi 25 Mayıs Cuma gününe kadar gezilebilir.

Öğrencimizi Danışman Öğretmeni Hayal Bazoğlu rehberliğindeki ilk kişisel resim sergisi için tebrik ediyor, bundan sonraki hayatında sanat ışığının her zaman yol göstericisi olmasını temenni ediyoruz.