HABERLER

GKV’DE MEZUNİYET COŞKUSU GKV ÖZEL ORTAOKULU KEP TÖRENİ

GKV Özel Okulları 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezunları düzenlenen kep törenleri ile diplomalarını aldı.

GKV Özel Anaokulu, İlkokulu, Ortaokulu ve Lise mezunlarına Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törenlerle diplomaları takdim edildi.

Törenlerde GKV Özel Okulları öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları mezuniyet resim sergisi ve GKV Özel Liseleri Dans Kulübü öğrencilerinin dans gösterisi büyük beğeni topladı.

İlk olarak GKV Özel Ortaokulundan mezun toplam 130 öğrenci için düzenlenen resmi tören, bayrak-flama karşılama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Törene ayrıca Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Sayın Celal Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı ve Ortaokul Müdürü Sayın Can Hoşcan, Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Okulları idarecileri, GKV Özel Ortaokul öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

GKV Özel Ortaokulu Kep Töreni açılış konuşmasını yapan GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı ve Ortaokul Müdürü Sayın Can Hoşcan mezun öğrencilere bundan sonraki eğitim-öğretim süreci dahil tüm hayatları boyunca başarı ve mutluluk diledi. Törende GKV Özel Ortaokulu Birincisi Pınar Kendir, ikincileri Cem Berk Özkeçeci, Onur Utku Batmaz, okul üçüncüsü Ahmet Kayıran’a başarı plaketleri GKV Mütevelli Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Özgün tarafından takdim edildi. Toplam 24 öğrenci 5.6.7.8 sınıfta not ortalaması 100 olan ve GKV Özel Okulları Liseye Geçiş Sınavı’nda ilk 10 öğrenci arasında yer alan öğrencilere başarı madalyaları GKV Mütevelli Kurulu Üyesi Sayın Esin İncioğlu ve Sayın Ali Çayırlı tarafından takdim edildi. Tüm öğrencilerimize diplomaları GKV Özel Ortaokulu idareci ve öğretmenleri tarafından takdim edildi.

GKV Özel Ortaokulu Müdürü ve Genel Müdür Yrd. Sayın Can Hoşcan, 8. Sınıflar Koordinatörü Sayın Fuat Kozanoğlu, Müdür Yardımcıları Sayın Yeliz Bircan ve Sayın Korkut Özkeleş’e GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki tarafından özverili çalışmaları ve emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi.

Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.