GKV ÖZEL ORTAOKULU MEZUNİYET BALOSU DÜZENLENDİ

2017-2018 eğitim öğretim yılında GKV Özel Ortaokulundan mezun olacak toplam 130 öğrenci için mezuniyet balosu düzenlendi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma ŞAHİN’in katılımları ile gerçekleşen baloya ayrıca GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit TAŞLIYAR, Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can HOŞCAN ve Sayın İsmet TİRYAKİ ve veliler katıldı.

Gecede resmi seremoninin ardından GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı ve Ortaokul Müdürü Sayın Can HOŞCAN, Müdür Yardımcıları Sayın Yeliz BİRCAN, Sayın Korkut ÖZKELEŞ ve 8. Sınıflar Koordinatörü Sayın Fuat KOZANOĞLU’na mezun öğrenciler günün anısına çiçek takdimleri ile teşekkürlerini sundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma ŞAHİN gecenin sonunda öğrencimiz olan yeğeni Sena Nur YILDIRIM ve tüm mezun öğrencilerimizi tebrik etti.