Ortaokul öğrencilerimiz İngilizce dergi hazırladı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri “Magazines” projesi kapsamında spor, seyahat, ekonomi ve finans, gençlik, teknoloji ve paparazzi gibi farklı içerikteki dergi türlerini İngilizce hazırladı.

Proje kapsamında yer alan öğrenciler, İngilizce öğretmenleri Meliha Bolat ve Berkay Tahtacı rehberliğinde hazırladıkları dergileri GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı ve Ortaokul Müdürü Can Hoşcan ve Yabancı Diller Direktörü Cristina Gültekin’e İngilizce soru-cevap şeklinde sundular. Bu projeyle birlikte öğrencilerimiz İngilizce dil becerilerini ve kazanmış oldukları evrensel kültür değerlerini etkin bir şekilde kullanarak takım olma ve birlikte hareket etme bilinciyle çalışmalarını tamamladı.