GKV ÖZEL ORTAOKULUNDA “DAVRANIŞ GELİŞTİRME PROJESİ” ÖDÜLLERİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu tarafından uygulanan “Davranış Geliştirme Projesi” kapsamında düzenlenen etkinliklerde dereceye giren sınıflar ödüllendirildi. Öğrencilerde sınıf dayanışmasını ön plana çıkarmak, olumlu davranışların pekiştirilerek kalıcılığının sağlanması, olumsuz davranışların da bu yolla ortadan kaldırılması amacıyla geliştirilen bu projede, evrensel değerler olarak kabul gören sevgi, saygı, yardımlaşma, hoşgörü, özgüven konularında sınıf ve okul içi etkinliklerle öğrencilerde farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Davranış Geliştirme Projesi 2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde uygulamaya konularak GKV Özel Ortaokulu'nda 5'inci sınıflar düzeyinde uygulanmaya başlandı. Proje hakkında bilgiler veren GKV Özel Okulları Rehberlik Servisi Rehber öğretmenlerinden Nevra Erserim, Davranış Geliştirme Projemize öğrencilerimizin yoğun ilgisini gördük. Bu projemizde öğrencilerimiz “Arkadaşlık İlişkileri, Temizlik-Hijyen ve Sorumluluk Değerlerinde” gösterdikleri sınıf dayanışması ile ödüllendirilmişlerdir. Ekim ayının birinci olan sınıflarının seçildiği bu proje öğrencilerimiz tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmış, ödül alan sınıflarımız çok heyecanlanmışlardır. 5-G sınıfımız 'Temizlik ve Hijyen' değerinde, 5-D sınıfımız 'Sorumluluk' değerinde, 5-G sınıfımız da 'Arkadaşlık İlişkileri' değerimiz de birinci seçilmişlerdir. Öğrencilerimizde oluşan bu farkındalığın devamlılığını temenni ediyor, kazanan sınıflarımızı yürekten tebrik ediyoruz" dedi.