GKV ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE “GÜVENLİ İNTERNET” SEMİNERİ

07.11.2017 Salı günü 6. 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik “Güvenli İnternet” konulu seminer verildi. Seminer Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Lise Rehberi koordinasyonunda gerçekleştiren sunumda öğrencilerimize güvenli internet kullanımının önemi, sosyal medyanın olumsuz yanları ve etkileri konusunda bilgilendirmede bulunuldu.

İnternetin eğitim için güçlü bir araç olduğunu ve bu yönde kullanıldığında öğrencilerimize katkılarının olacağının vurgulandığı seminer ilgili görseller ve videolarla desteklendi.

Lise Rehber Öğretmeni Zehra Doğan;  “İnternet insanlar arasında etkili iletişim kurmanın, bilgiye ve eğitsel kaynaklara ulaşmanın en güçlü ve kolay yollarından birisi olduğunu” belirtti. İnternet kullanımının olumlu yanlarına paralel olarak getirdiği olumsuzluklar ve bu konuda yapılması gerekenlerin de aklatıldığı sunum ilgiyle dinlendi.