HABERLER

GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ COŞKULU BİR TÖRENLE ORTAOKULA UĞURLANDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Gaziantep Üniversitesi Mavera salonunda düzenlenen kep töreniyle ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Törene Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Ersoy ve Osman Kıratlı, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, idareci, öğretmen, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada Onan öğrencilerimizi gönülden kutlarken bundan sonraki eğitim öğretim yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluk diledi.

GKV Özel İlkokulunda uzun yıllar çalışarak yüzlerce öğrencinin yetişmesine katkı sağlayan kıdemli öğretmenlerimiz Dürdane Kurt ve Semra Rastgeldi'ye emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı üstün hizmet plaketleri GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Kıratlı tarafından takdim edildi.

Törende ayrıca GKV Özel İlkokulu idareci ve öğretmen kadrosuna GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edildi.

2021-2022 eğitim öğretim yılında katıldıkları yarışmalarda çeşitli dereceler elde eden öğrencilere GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan Fesli tarafından ödül verildi.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

#GKV1963

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 


 

       
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.