ÖĞRENCİMİZ YAĞMUR KARAYILAN’NDAN 40.ULUSLARARASI PINAR ÇOCUK RESİM YARIŞMASI’NDA BÜYÜK BAŞARI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, 40. Uluslararası Pınar Çocuk Resim Yarışması’nda Bölge İkincisi olarak büyük bir başarıya imza atan GKV Özel İlkokulu 4-D sınıfı öğrencimiz Yağmur Karayılan’ı makamında kabul ederek ödülünü takdim etti.

Takdimde ayrıca GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu, İlkokul Görsel Sanatlar Öğretmeni Şeyma Aslantaş yer aldı.

“Doğayı Seviyorum, Çevreme İyi Bakıyorum” konulu resim yarışmasında Türkiye, Almanya, Azerbaycan ve KKTC’den toplam 12.578 adet resim yer aldı.

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif gelişimlerine de destek veren GKV Özel Okulları olarak başarısı ile bizleri gururlandıran Yağmur Karayılan’ı tebrik ediyor, yarışmada kendisine rehberlik eden görsel sanatlar öğretmenimiz Şeyma Aslantaş’a ve Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu’na teşekkür ediyoruz.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı