GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN YILSONU GÖSTERİLERİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerinin 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi yılsonu gösterileri ilgiyle karşılandı.

Gösterilerin ilk bölümünde öğrencilerimiz Geleneksel ve Modern Dans Öğretmenlerimiz Tülay Kıratlı ile Ayşe Güner’in yönetiminde hazırlanan dansın farklı renklerinden kesitlerin yer aldığı koreografilerle sahne aldı. Ardından GKV Özel İlkokulu, Ortaokulu ve Liseleri öğrencilerimizin bireysel bateri, piyano ve keman performansları sahnelendi. Müzik Zümre Başkanı Tuğba Saçılık, Müzik Öğretmenleri Alona Şen ve Halil Üzümcü’nün de sahne performansları ilgiyle izlendi. GKV Özel İlkokulu öğrencilerinden oluşan müzik grubunun söylediği şarkılarla eğlenen öğrencilerimiz, ayrıca görsel sanatlar ve spor bölümlerinin etkinlikleri ile yeteneklerini sergileme fırsatı yakaladı.

#GaziantepKolejVakfı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları