GKV ÖZEL OKULLARI MİNİK KIZLAR (B) ARTİSTİK CİMNASTİK TAKIMI'NDAN BÜYÜK BAŞARI

Okul Sporları ve Cimnastik İl Temsilciliği’nin düzenlediği ‘’ Okullar arası Küçükler, Minikler A ve Minikler B Artistik Cimnastik il Birinciliği yarışmalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları sporcuları katıldıkları kategoride 2.'lik kupasını okullarına taşımayı başardı.

Okulumuz şampiyona iki takım halinde 9 sporcu ile katılarak üç ayrı kategoride mücadele etti. Minik B Kızlar kategorisinde Serra SAVRUN, Asya GÖKTEKİN, Nil BULGUROĞLU ve Neva BACAKSIZ takım halinde il ikincisi oldu. GKV Özel İlkokulu'ndan Defne SAVAŞCI, Deniz Eylül SEVER, Ece ÖZTURAN, Gülce GİRAY ve GKV Özel Ortaokulu'ndan Mina ALEVLİ adlı öğrenciler katılım sağladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü Sayın Abdullah DAĞLI derece alan öğrencileri kutlayarak başarı belgelerini takdim etti.