BARIŞ ELÇİLERİ OKULDA YARATICILIK RÜZGARLARI ESTİRDİ

GKV Özel İlkokulu Barış Takvimi kapsamında “Aralık Ayı Barış Elçileri” Problem Çözme Becerileri konusuna yaratıcı drama atölye çalışması ile farklı bir boyut kazandırdılar. GKV Özel İlkokulu 2.,3. ve 4. sınıf “Barış Elçileri” bu sayede eğlenirken aynı zamanda problem çözmenin etkili yolarını deneyimleme fırsatı buldular. Bu konuda GKV Özel İlkokulu PDR Zümresi, okulumuzun Drama Öğretmeni Ayşe Sevil Atıcı ile işbirliği yaptı. İlkokul Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri Fatma Hekim, Gökçe Bekar ve Murat Demir yaptıkları ortak açıklamada şunları belirtti: “Barış Elçileri, okulumuz için önemli bir kavram. Bu sene de bu kavramı daha geliştirerek her ay öğrencilerimize yararlı olabilecek bir etkinlik planladık. Bu ayın Barış Elçileri de yaratıcı drama atölye çalışmasıyla aslında kendilerini her anlamda ifade etme olanağı buldular. Gerekli ortamlar sağlandığında aslında problem çözme konusunda ne kadar yetenekli olduklarını görme fırsatımız oldu. Hem bizim hem de öğrencilerimizin farkındalığı için önemli bir etkinlikti. Drama Öğretmenimiz Ayşe Sevil Atıcı’ya teşekkür ederiz.” diye belirttiler.