“BAŞ ÖĞRETMEN ATATÜRK” SERGİSİ AÇILDI

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında 'Baş Öğretmen Atatürk' konulu fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı.

Açılışa GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut, GKV Özel İlkokulu Müdür Yardımcıları Sayın Uğur Özeren ve Sayın Ali Dirgen, GKV Özel İlkokulu 4. Sınıf Öğretmeni Suzan Özaslan ve öğrencileri, serginin hazırlanmasında emek veren GKV Özel İlkokulu Görsel Sanatlar Öğretmenleri Şeyma Aslantaş ve Serpil Ertem katıldılar. Siyah beyaz fotoğraflardan oluşan sergide Atatürk’ün yurt gezilerinde kullandığı trenin maketi de sergileniyor.

Sergi 30 Kasım Cuma gününe kadar ziyaret edilebilecek.