ÖĞRENCİLERİMİZİN İNGİLİZCE POSTER SUNUMLARI

GKV Özel İlkokulu 2. ve 4. sınıf öğrencilerimiz İngilizce dersi için hazırladıkları posterleri önce sınıflarında arkadaşlarına İngilizce olarak sundu ardından bu çalışmalarını okul panosuna asarak diğer arkadaşlarıyla paylaştı.

Öğrencilerimiz hazırladıkları panolarda ve sunumlarda rutin olarak yaptıkları eylemlerin yanı sıra güvenlik, sağlık, küresel ısınma gibi farkındalık uyandıracak konuları da İngilizce olarak ifade etti.

GKV Özel Okulları Yabancı Diller koordinasyonu ve GKV Özel İlkokulu İngilizce Zümresi desteğiyle sunumlara hazırlanan öğrencilerimiz için bu çalışma hem yabancı dil gelişimlerine katkı sundu hem de toplumsal duyarlılık yaratacak mesajların hazırlanması takım çalışmasıyla desteklendi.