HABERLER

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ

Atatürk'ü Anma Haftası etkinliklerimiz kapsamında Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 80. yılında minnet, saygı ve özlemle GKV Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı bir törenle anıldı. Velilerimiz, öğrenci ve öğretmenlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen tören büyük bir ilgi ile izlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan tören, GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel’in konuşması ile devam etti. Sayın Şenel yaptığı konuşmasında; “Bundan 80 yıl önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyeti bizlere ve gelecek nesillere emanet ederek aramızdan ayrıldı. O ulusumuzun tüm tarih boyunca yetiştirmiş olduğu en büyük Türk’tür. İdealleri bu milletinin yüreğinde yaşadığı sürece Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk hep yaşayacaktır. Atatürk’ü anlamak ve anlatmak, onun kurduğu cumhuriyete ilelebet sahip çıkmak bizim birincil onur meselemizdir. ATA’mızı büyük bir sevgi, özlem, minnet ve saygı ile anıyoruz.” dedi.

“80. Anma Yılında, 80 Kelime ile Atatürk” konulu kısa bir videodan sonra öğrencilerimizin ‘’Karanlıktan Aydınlığa’’ oratoryosu seyircilerle buluştu. GKV Özel İlkokulu Çocuk Korosu’nun Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiği tören ilgiyle izlendi.

 


 

       
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.