ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ ADAYLARI KÜRSÜ KONUŞMALARIYLA SEÇİM VAATLERİNİ AÇIKLADI

55 yıldan bu yana demokrasinin okulumuzdaki önemini anaokulundan liseye kadar tüm kademedeki öğrencilerimize aktarmak amacıyla öğrenci temsilcilerimiz öğrencilerimizin oylarıyla adil ve şeffaf bir seçim ortamında belirlenmektedir.

GKV Özel Anaokulu ve Ortaokulunda tamamladığımız seçim sürecinin ardından GKV Özel İlkokulu öğrencilerimiz de propaganda sürecini geçtiğimiz günlerde yaşadılar.

Adaylarımızın genel tanıtımlarının ardından düzenlenen toplantıyla GKV Özel İlkokulu Öğrenci Temsilcisi seçimi kapsamında 7 Başkan ve 7 Başkan Yardımcısı üye adaylarımız bu kez kürsü konuşmalarıyla kendilerini tanıtarak vaatlerini açıkladı.

Öğrencilerimizin kendi hazırladıkları pankartlarla katıldıkları toplantı oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçti.

GKV Özel İlkokulu öğrencilerimiz 22 Ekim Pazartesi günü oy verdikten sonra sonuçlar 26 Ekim Cuma günü düzenlenecek törende ilan edilecek.