“CAN DOSTLARIMIZ” FOTOĞRAF SERGİSİ 4 EKİM HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ’NDE AÇILDI

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3. sınıflar tarafından "Can Dostlarımız" adlı resim sergisinin açılışı yapıldı.

Açılışa GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel, Müdür Yardımcısı Sayın Uğur Özeren, GKV Özel İlkokulu Rehber Öğretmenleri Fatma Okuyucu, Gökçe Uslu, Murat Demir, Görsel Sanatlar Öğretmeni Serpil Ertem katıldı.

Öğrencilerimizin evcil hayvanları ile beraber çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi dünyada yalnız yaşamadığımızı ve hayvanların doğada en az bizim kadar yaşam hakları olduğunun bilincini öğrencilerimize erken yaşta vermenin önemini vurguluyor.

Arzu edenler “Can Dostlarımız” adlı fotoğraf sergisini 12 Ekim Cuma gününe kadar GKV Özel İlkokulu 3. katta ziyaret edebilirler.