CANLI HAYATINI İYİLEŞTİRME DERNEĞİ'NE ZİYARET

Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu öğrencileri harçlıklarını biriktirip aldıkları evcil hayvan mamalarını teslim etmek üzere CAHİDE’yi (Canlı Hayatını İyileştirme Derneği) ziyaret etti.

Sokak hayvanlarının haklarının korunması ve yaşam koşullarının iyileştirilmesi, barınaklardaki sorunların çözümüne katkı sağlamaya yönelik çalışma ve projeleri gerçekleştirmek üzere bir araya gelmiş gönüllü bir grup olan CAHİDE’de öğrencilerimiz tedavi gören ve sahiplenmeği bekleyen can dostlarıyla bir araya geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel "4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, çevremizdeki canlılara dikkat çekmek adına ve yıl boyu yapılan çalışmalara örnek olması açısından öğrencilerimizin farkındalık düzeyini artıran bir çalışma olmuştur. Bizler öğrencilerimizin çevresindeki canlıları seven ve koruyan bir anlayış geliştirmek istiyoruz" dedi.