ERGENLİK VE SOSYAL DAVRANIŞ SEMİNERİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Lise bölümünün hazırlamış olduğu “Ergenlik ve Sosyal Davranış ” konulu seminer 25 Ekim 2017 Çarşamba günü 9 ve 10.  sınıf öğrencilerimize kız ve erkek olmak üzere iki ayrı oturum şeklinde verildi. Sunum, erkek öğrencilerimize Şehitkâmil Rehberlik ve Araştırma Merkezi Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenleri Mehmet Ataş ve Kürşat Dönmez tarafından verildi. Kız öğrencilerimize ise rehber öğretmenler Tuğçe Çayırgan, Zehra Doğan ve biyoloji öğretmenleri Taliye Eraslan ve Yelda Güler tarafından yapıldı. Öğrencilerimize; ergenlik dönemi özellikleri, bu dönemde yaşanan sorunlar ve bunların çözüm yolları hakkında anahtar bilgiler verildi. Aile, arkadaşlık ve sosyal ilişkilerle ilgili doğru davranış biçimleri vurgulandı ve soru-cevap kısmında öğrencilerin merak ettikleri sorular yanıtlandı.