GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL LİSELERİNDE ALZHEİMER FARKINDALIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencilerine Alzheimer farkındalık semineri gerçekleştirildi.

Tüm dünyada ve ülkemizde Alzheimer hastalığına dikkat çekmek ve erken dönem tepsinin öneminde farkındalık yaratmak için 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü olarak kutlanmaktadır. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan Alzheimer hastalarına yönelik kurulmuş olan Moral Evi Alzheimer Merkezi Tanıtımı ve Alzheimer Hastalığı bilgilendirme semineri Gerontolog Bilge BALCI ve Psikolog Gizem Aysuda YILMAZ tarafından gerçekleştirilmiştir. Alzheimer hastalığına ve erken tanının önemine değinilen seminer öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi görmüş olup, seminer soru-cevap ile son buldu.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları