GKV ÖZEL LİSELERİ SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri tarafından 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Günü etkinlikleri kapsamında sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Öğrencilerimizde Gaziantep’in kurtuluş mücadelesi ve şanlı direnişe dair farkındalık yaratmayı amaçlayan yarışmada 6 farklı sınıf ve 18 öğrenci yarıştı.

GKV Özel Liseleri Sosyal Bilgiler Zümresi koordinasyonunda düzenlenen bilgi yarışmasının jüri üyeliği öğrenciler tarafından yapıldı. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne olan bilgi yarışmasında öğrencilere 15 soru yöneltildi.

Her sorunun 10 puan üzerinden değerlendirildiği GKV Özel Liseleri Sınıflar Arası Bilgi Yarışması’nın kazananı GKV Özel Fen Lisesi \ Fen9B sınıfı oldu. Kazanan sınıfın ödülleri 25 Aralık 2019 Çarşamba günü (yarın) düzenlenecek resmi törende takdim edilecek. Öğrencilerimizde Gaziantep’in kurtuluş mücadelesi ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlayan yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi ve yarışmayı kazanan Fen9B sınıfı öğrencilerini kutlarız.