12. SINIFLAR “YKS BİLGİLENDİRME VE MOTİVASYON” SEMİNERİ

GKV Özel Liseleri 12. sınıf öğrencilerine yönelik “YKS Bilgilendirme ve Motivasyon” semineri düzenlendi. GKV Özel Liseleri Sınav Hazırlık Koordinatörü Engin BİBA ve Rehberlik Öğretmeni Bilge KILIÇ tarafından verilen seminerde, Yükseköğretim Kurumları Sınavı ile ilgili puan hesaplamaları, ders dağılımları, sınav içeriği, tarihi ile ilgili detaylı bilgiler öğrencilerle paylaşıldı. Ayrıca seminer kapsamında etüt sistemi ve Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde sınava hazırlık sürecinde faydalanabilecekleri imkanlar hakkında bilgiler de verildi. Sınava hazırlık sürecinin başında olan öğrencilerin içsel motivasyonunu arttırmayı amaçlayan seminerde dışsal motivasyonu arttırmaya yönelik olarak GKV Özel Liseleri Rehberlik Servisi’nden nasıl yararlanabilecekleri detaylı olarak anlatıldı.