HABERLER

GKV ÖZEL LİSELERİNDE YENİ DÖNEM 11. ve 12. SINIF YKS HAZIRLIK KURSU BAŞLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Okul Müdürlüğümüzce Haziran 2020'de üniversite sınavlarına girecek olan 12. sınıf öğrencilerimiz ile 11. sınıf öğrencilerimiz için Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Hazırlık Kursu başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir; “Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Hazırlık Kursu ile temel amacımız uzman ve deneyimli öğretmen kadromuz ile öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmasına rehberlik etmek, öğrencilerimizin sınava yönelik tüm ihtiyaçlarını karşılamak, YKS’ye en iyi ortamda hazırlanmalarını sağlamak, akademik başarılarını artırmak, hayal ettikleri üniversiteyi kazanmalarını sağlamaktır.

Öğrencilerin sadece üniversite sınavına değil, üniversite hayatına da hazır olmalarını sağlayacak alt yapı ile büyük bir özveri ile çalışmaktayız. Umut ediyoruz ki 56 yıldan bu yana olduğu gibi 2019-2020 eğitim-öğretim yılında da üstün akademik başarıları okulumuza kazandıracağız. Emeği geçen tüm GKV Özel Liseleri akademik kadrosuna sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.