STEAM MODELİNİN GENEL EĞİTİME ENTEGRASYONU KONULU PROJEMİZ AVRUPA BİRLİĞİ KOMİSYONU TARAFINDAN HİBE ALMAYA HAK KAZANDI

Avrupa Birliği Komisyonu tarafından yürütülen Erasmus+ programı kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi olarak başvurusunu yaptığımız Avrupa Birliği KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projemiz 98.290 Euro hibeyle kabul edildi.

Projemiz, dünyadaki eğitim reformunun merkezinde yer alan ve giderek daha çok önem kazanan STEAM, Science (Fen), Technology (Teknoloji ), Engineering (Mühendislik), Art (Sanat) ve Mathematics (Matematik) eğitimini kapsıyor.

Projenin ortakları:

TÜRKİYE Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi

PORTEKİZ Escola Secundária Campos de Melo.

LİTVANYA Vilniaus Gedimino Technikos Universiteto Inzinerijos Licejus

STEAM modelinin genel eğitime entegrasyonunu konu alan ve önümüzdeki 2 yıl boyunca uygulanacak olan projede, ortaklarımızla çeşitli etkinlikler yürütülüp ortak ülkelerde öğrenci ve öğretmenlerimizin katılacağı proje toplantıları düzenlenecektir.

Emeği geçen başta GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerimizi kutlarız.