DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ’NDE UNICEF’E DESTEK OLDUK

Çocuk hakları konusunda dünyadaki en geniş çaplı çalışmaları yapan UNICEF ve Dünya Education işbirliği ile hayata geçirilen “#GoBlue and Donate Books” kampanyasına GKV Özel Okulları olarak destek verdik.

Kampanya kapsamında okulumuzda ‘Her Çocuk İçin Eğitim’ mesajıyla satışı yapılan her kitapla UNICEF’e bağış yapmış olduk.Herkesi mavi renkli kıyafetler giyerek çocuk hakları konusuna dikkat çekmeye davet eden UNICEF’in #GoBlue projesi için okulumuzda düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerle kampanyaya dikkat çektik.

Kampanya kapsamında okulumuzu ziyaret eden UNICEF eğitim danışmanlarından Ülkem Buckley ise UNICEF’in tüm dünya çocuklarının hakları için yaptığı çalışmalar ve çocuklar için verdiği tüm destekler konusunda öğrencilerimizi aydınlattı.