25 ARALIK GAZİANTEP’İN KURTULUŞ MÜCADELESİ KONULU BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLENDİ

25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Mücadelesi’nin 97. yılı anısına GKV Özel Liseleri 9. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenlendi.

GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir’in de katıldığı yarışma GKV Özel Liseleri Tarih ve Edebiyat Zümresi işbirliğinde düzenlendi.

7 ayrı grupta 21 öğrencinin mücadele ettiği ve 4 öğrencinin jüri olarak görev aldığı bilgi yarışmasında öğrencilere 15 soru yöneltildi ve toplam 60 dakika sürdü.

Her sorunun 10 puan üzerinden değerlendirildiği yarışmayı GKV Özel Fen Lisesi \ Fen9B sınıfı kazandı. Kazanan sınıfın ödülleri 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluş Mücadelesi töreninde takdim edilecek.

Öğrencilerimizde Gaziantep’in kurtuluş mücadelesi ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlayan yarışmanın kazanan sınıfı Fen9B öğrencilerini kutlarız.