HABERLER

GKV ÖZEL LİSELERİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

GKV Özel Okullarında anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde öğrencilerimizin akademik yeteneklerinin yanı sıra kültür&sanat, spor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olabilecek pek çok kulüp çalışması bulunmaktadır.

Kulüp çalışmalarıyla öğrencilerimiz, okul adına düzenlenen bir etkinliğe katkı sağlamanın önemini kavrar ve birey olarak gelişirken sağladıkları katkının önemini fark ederler.

Etkinlik sürecinde çeşitli sosyal roller üstlenerek özgüven, ekip çalışması, analitik düşünme ve liderlik yetenekleri geliştirir, yaşama hazırlanırlar. İngilizce ve Türkçe Müzikal gibi önemli organizasyonlarımız öğrenci kulüplerimizin değerli katkıları ile gerçekleşir ve öğrencilerimiz öğretmenlerinin liderliğinde aktif olarak rol alır.

Bu bağlamda öğrenci kulüplerimizin okulumuza sağladığı katkıyı öğrencilerimize aktarmak üzere geçtiğimiz günlerde ilki GKV Özel Liseleri 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz için gerçekleştirilen öğrenci kulüpleri tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Toplantıya GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir ve öğrenci kulüplerinden sorumlu Müdür Yardımcısı Sayın Nöfer Çiftçioğlu, kulüp danışman öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Her bir kulüp çalışması ile ilgili sunumlar daha önce kulüplerde aktif olarak görev almış öğrencilerimiz tarafından yapıldı.

GKV Özel Liseleri Öğrenci Kulüpleri:

Kültür ve Edebiyat Yayın Kulübü,

Robotik Kodlama Kulübü,

Toplum Hizmeti Gönüllüleri Kulübü,

İngilizce Tiyatro Kulübü,

Türkçe Tiyatro Kulübü,

Gezi İnceleme Kulübü,

TÜBİTAK ve Proje Kulübü,

Spor Kulübü,Görsel Sanatlar Kulübü,

Türkçe Münazara Kulübü,

FCE Kulübü,

GKV Talks Kulübü,

Dans Kulübü

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.