GKV KARİYER GÜNLERİ’NDE 2. GÜN \\ MEZUNLAR & ÖĞRENCİLER BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

GKV Özel Liseleri tarafından her yıl 11. sınıf öğrencilerimizin gelecekteki meslek seçimlerine yön vermek amacıyla düzenlenen 8. GKV Kariyer Günleri’nin Mühendislik-Mimarlık ayağı tamamlandı.

2 yıldan bu yana GKV Mezunlar Komisyonu ve GKV Özel Liseler Rehberlik Servisi işbirliğinde düzenlenen ve GKV mezunlarının konuşmacı olarak davet edildiği Kariyer Günleri’nin Mühendislik-Mimarlık bölümünde mezunlarımız 11. sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

GKV’90 mezunu Endüstri Yüksek Mühendisi Özge Renklidağ, GKV’96 mezunu Bilgisayar ve Elektrik-Elektronik Mühendisi Elçin Kalender, GKV’07 mezunu Yazılım Mühendisi Mehmet Çataldeğirmen, GKV’07 mezunu Mimar Nihat Akınal, GKV’07 mezunu Mimar Mustafa Kahraman, Mühendislik-Mimarlık bölümünün konuşmacıları arasında yer aldı.