GKV KARİYER GÜNLERİ 8 YAŞINDA

GKV Özel Liseleri tarafından her yıl 11. sınıf öğrencilerimizin gelecekteki meslek seçimlerine yön vermek amacıyla düzenlenen GKV Kariyer Günleri’nin 8. yılında da mezunlarımızı ağırladık.

2 yıldan bu yana GKV Mezunlar Komisyonu ve GKV Özel Liseler Rehberlik Servisi işbirliğinde düzenlenen Kariyer Günleri “Eşit Ağırlık”, “Mühendislik-Mimarlık” ve “Sağlık Bilimleri” bölümlerinden oluşuyor.

Eşit Ağırlık bölümü ile start alan açılış gününde GKV’94 mezunu Girişimci\Yurtdışı Eğitim Danışmanı Canan Severoğlu, GKV 2000 mezunu Avukat Orhan Durur, GKV’06 mezunu Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Uzmanı Funda Esin Fakılı, GKV’09 mezunu Psikolog Gözde Kıratlı öğrencilerimizle bir araya geldi.

GKV mezunu olarak meslek seçimi ve iş hayatına atılmanın öneminden bahseden mezunlarımız mesleklerinin gerektirdiği eğitim, avantajları ve dezavantajları ve geleceğe dair mesajlarıyla 11. sınıf öğrencilerimize GKV’li olmanın ruhunu aktardılar.