HABERLER

EFSANE “THE FIGHTER” MÜZİKALİ İLE HAYAT BULDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri İngilizce Tiyatro Kulübü, toplam 75 öğrenci, 25 öğretmen, 7 teknik ekibin yer aldığı dev kadro ile dünyaca ünlü Rocky efsanesinin müzikal versiyonunu The Fighter adıyla sahneledi.

Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen müzikale GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy, Sayın Celal Ersoy, GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana A.B.D.Konsolosu Sayın Linda S. Specht, Adana A.B.D. Eğitim Ateşesi Sayın Jenny Curatola Wozniak, Gaziantep Üniversitesi Genel Sekreteri Sayın Doç. Dr. Ayhan Doğan, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcıları Sayın Can Hoşcan, Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseler Müdürü Sayın Hakan Anlıaçık, idareciler, öğretmenler, veliler ve il genelinden çok sayıda sanatsever katıldı.

7 farklı ülkeye özgü dans gösterisi ile başlayan müzikalde aynı zamanda 75 performanscı ile 5 farklı dans koreografisi sahnelendi. Tüm dünyada 1976 yılında başlayan Rocky efsanesi 2012 yılında müzikale uyarlandı ve Broadway müzikalleri arasında hatırı sayılır bir yer edindi. GKV Özel Liseleri İngilizce Tiyatro Kulübü tarafından “The Fighter” adıyla hayat bulan müzikalde boks sahneleri için özel olarak ring tasarlandı. Toplam 107 kişilik kadronun 1 yıldır uzun uğraşlarla üzerinde çalıştığı müzikalin yönetmenliğini GKV Özel Liseler Müdürü Hakan Anlıaçık yaptı.

Unutulmaz boksör Rocky Balboa rolünde GKV Özel Liseleri öğrencilerinden Barça Ercan, Adrian rolünde Ece Kılınç, Apollo rolünde Ömer Faruk Gülşen ve Ivan Drago rolünde Kaan Özsavaş yer aldı. Bu harika gösteride emek veren tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve teknik ekibi kutlar, yoğun ilgi göstererek katılan tüm seyircilere teşekkür ederiz.

 


 

       

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.