“HADİ SEN DE OYNA”

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde öğrencilerimizin empati ve paylaşım bilincini geliştirmek amacıyla oyuncak kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında toplanan oyuncaklar yaş aralıklarına uygun olarak Gaziantep/Nizip Mustafa Nevzat Tuncel Ortaokulu ve Yeni Yazı İlköğretim Okullarına ulaştırıldı. Paylaşma duygusunu yaşayan öğrencilerimiz daha birçok etkinlikte bir araya geleceklerini belirtti. Kampanyaya destek veren öğrencilerimiz bu okullardaki kardeşleriyle oyuncaklarını paylaşmanın mutluluğunu yaşarken oyuncakları alan öğrencilerin de oyuncaklara kavuşma anı ve yaşadıkları mutluluk sorumluluk adına her şeye değerdi. Kampanyamıza destek veren tüm öğrenci, veli, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.