NEWS

GKV ÖZEL LİSELERİ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK SERVİSİ TARAFINDAN 12. Sİ DÜZENLENEN ‘KARİYER GÜNLERİ’ NİN İLK GÜNÜNDE

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisi tarafından 12. si düzenlenen “Kariyer Günleri” nin ilk gününde Prof. Dr. Semih Bilgen, mühendislik alanının günümüzdeki durumu ve gelecekte nasıl şekilleneceği; bölümler arasındaki ilişkiler ve mühendis olmak isteyenlerin sahip olması gereken özellikler hakkında bilgiler verdi. Ardından “Uzay ve Havacılık” bölümünden Öğt. Üyesi Ünal Hayta havacılık alanının ilk oluşum zamanlarından günümüze kadar yaşanan gelişmeleri uzaya gönderilen drone görüntülerini göstererek açıkladı.

Kariyer günlerinin ikinci günü sağlık alanında GKV mezunları ile devam etti. Psk. Dr. Mehmet Karadağ, Diş Hekimi Sait Can Kılıç, Moleküler Biyoloji ve Genetik Uzmanı Yağmur Özkeleş, Eczacı Yağmur Güler ve Esra Balık meslek gruplarındaki değişimler, mesleklerin gelecekleri, üniversite seçimleri ile ilgili bilgi verdiler.

Kariyer günlerinin üçüncü gününde sosyal bilimler alanında, “Hukuk” bölümüyle ilgili GKV mezunumuz Kadir Türkmen ve Arş. Gör. Halil Mert Özel; “Psikoloji” bölümüyle ilgili Dr. Öğrt. Üyesi Bahar Tanyaş mesleki deneyimlerini bizlerle paylaştılar.

#kariyergünleri

#GKVÖzelLiseleri

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

 


 

           
     

Copyright Gaziantep College Foundation | 2015 | All Rights Reserved