OUR STUDENTS AT IB CAS FAIR

GKV Private Cemil Alevli College (IB) students attended the online IB CAS Fair held across Turkey on Saturday, March 20, 2021. Jamie Barnes, Diploma Program Curriculum Manager in charge of the CAS program, made the opening speech at the IB CAS Fair with the theme of “Experiencing new normals in our CAS journey”. Colin Ong, Associate Professor of Civil and Environmental Engineering at Stanford University, who graduated from an IB school after Jamie Barnes, also shared his expertise and experience on CAS with the students. In the event where Turkish IB school students presented their CAS projects simultaneously in 5 separate sessions, our C10/A class student Öykü Sönmez represented our school by successfully presenting the World Youth Activism project under the guidance of GKV Private Cemil Alevli IB College CAS Coordinator Berkay Tahtacı. C10/A class students Ege Abul, Bekir Burak Bayrak, C11/A students Ceren Annaç and Burcu Asiltürk also participated in CAS project presentations and exchanged ideas with Turkish IB school students about CAS projects and decided to be together joint projects.

ÖĞRENCİLERİMİZ IB CAS FUARI' NDA

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) öğrencileri 20 Mart 2021 Cumartesi günü Türkiye çapında düzenlenen online IB CAS Fuarı’na katıldılar. “CAS yolculuğumuzda yeni normalleri deneyimlemek” temalı IB CAS Fuarı’nda açılış konuşmasını CAS programından sorumlu Diploma Programı Müfredat Yöneticisi Jamie Barnes yaptı. Jamie Barnes’ın ardından bir IB okulu mezunu olan Stanford Üniversitesi İnşaat ve Çevre Mühendisliği Bölümü Doçent Colin Ong da uzmanlığını ve CAS konusundaki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Türk IB okulları öğrencilerinin CAS projelerini 5 ayrı oturumda eş zamanlı olarak sundukları etkinlikte okulumuzu GKV Özel Cemil Alevli IB Koleji CAS Koordinatörü Berkay Tahtacı rehberliğinde C10/A sınıfı öğrencimiz Öykü Sönmez, World Youth Activism (Dünya Gençlik Aktivizm Hareketi) projesini başarıyla sunarak temsil etti. C10/A sınıfı öğrencileri Ege Abul, Bekir Burak Bayrak, C11/A öğrencileri Ceren Annaç ve Burcu Asiltürk de CAS proje sunumlarına katılarak Türk IB okulları öğrencileriyle CAS projeleri hakkında fikir alışverişlerinde bulunup, ortak projelerde birlikte yer alma kararı aldılar.

@iborganization

#IBWorldSchool