NEWS

GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IB) MATEMATİK ÖĞRETMENİ DR. ERKAN AĞYÜZ 17. ULUSLARARASI NÜMERİK ANALİZ ve UYGULAMALI MATEMATİK KONFERANSI’NA KATILDI

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) Matematik Öğretmeni Dr. Erkan Ağyüz TÜBİTAK 2224-A Yurtdışı Bilimsel Etkinliklere Katılımı Destekleme Programı kapsamında 23-28 Eylül 2019 tarihlerinde Yunanistan'ın Rodos adasında düzenlenen 17th International Conference of Numerical Analysis and Applied Mathematics (17. Uluslararası Nümerik Analiz ve Uygulamalı Matematik Konferansı) adlı konferansa katılıp '' Remark and Observation on Recent Development of Bernstein Type Polynomials'' (Bernstein Tipli Polinomların Son Çalışmaları Üzerine Gözlemler ve Yenilikler) adlı sözlü bir bildiri sunmuştur.

Yaklaşık 10 farklı ülkeden 400 akademisyenin katıldığı konferans her sene düzenli bir şekilde alanında yetkin araştırmacıları ve akademisyenleri buluşturup Matematik, Mühendislik ve uygulamalı bilimlerde yeni fikirleri, uygulamaları ve teorileri sunma, tartışma ve uygulama imkanı sağlamaktadır.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.