NEWS

GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ (IBDP) DELEGASYONU TRAINIAL 2019’DA

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IBDP) Delegasyonu MUN (Modern United Nations) İzmir Atatürk Anadolu Lisesinde gerçekleşen TRAINIAL 2019’a Birleşmiş Milletler’e üye olan ülkeleri ve kurumları temsil ederek katıldılar.

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IBDP) İngilizce öğretmenlerinden Bilge Didem Korkmaz ve Tuğçe Özpamukçu rehberliğinde konferansa delege olarak katılan IBDP 11.sınıf öğrencilerimiz Zeynep Özharat, Bilge Temel, 9. sınıf öğrencilerimiz Ece Özbirecikli ve Yosun Akdağ en iyi delege ödüllerini aldılar. Ayrıca öğrencilerimiz Nil Hamavioğlu, Başak Öngen, Doğa Güner, Nehir Sönmez, Janisha Premanand, Leyla Akyüz, Serdar Özden, Mert Özçift, Hasan Efe Yağcı ve Eron Gorani de yüksek performanslarıyla dikkat çekti.

Öğrencilerimiz etkinlikte Birleşmiş Milletler’e bağlı kuruluşlardan (DISEC, SOCHUM, UNDP, UNESCO, LEGAL, ECOFIN, SPECPOL, UNWOMEN, UNODC, WHO, UNHCR, ILO, OPCW ve UNSC) oluşan toplam 14 komite ile ilgili önceden belirlenen sorunlar üzerine çözüm önerileri sundular.

Türkiye’nin birçok devlet ve özel okullarından gelen öğrencilerin katıldığı konferansta öğrencilerimiz için yeni arkadaşlıklar ve dostlukların kapıları aralanırken ülke ve dünya politikaları, ülkelerin tarihi gelişim süreçleri ve kozmopolitik yapıları hakkında da bilgi sahibi oldular.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.