NEWS

IBDP ÖĞRENCİLERİMİZİN “HER BAĞIŞ, YENİ BİR HAYATTIR” ADLI FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IBDP) C11A sınıfı öğrencilerimiz tarafından CAS Projeleri kapsamında (C-Creativity (Yaratıcılık), A-Action (Hareket) ve S-Service (Toplum Hizmeti) ) “Her Bağış, Yeni Bir Hayattır” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

GKV Özel Liseleri Biyoloji Öğretmeni Özge Ataker Arıcan önderliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ve organ bağışına dikkat çekmeyi hedefleyen sergi açılışına GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, Müdür Yardımcıları Sayın Mevlüt Duman, Sayın Engin Biba, GKV Özel Liseleri IBDP Koordinatörü Sayın Özlem Kara, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

"Her Bağış, Yeni Bir Hayattır" sloganından yola çıkılan sergi, organ nakli bekleyen ve nakil olmuş hastaların hayat ve ölüm arasındaki ince çizgide yaşadıklarını anlatan, gerçek donörlerin yer aldığı fotoğraflardan oluşuyor.

IBDP öğrencilerimiz organ bağışına dikkat çekmek amacıyla ayrıca sınıflarda arkadaşlarına yaptıkları sunumlarla bilgiler verdi, panolar hazırladı ve arkadaşlarının ve öğretmenlerinin organ bağışı konusundaki görüşlerini yazılı olarak aldılar. Öğrencilerimiz organ bağışına dair topladıkları görüşleri önümüzdeki hafta düzenleyecekleri seminerde açıklayacaklar.

Sergi, 30 Kasım 2018 Cuma gününe kadar GKV Özel Liselerinde ziyaret edilebilecek.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.