NEWS

GKV Özel Liselerinden Uluslararası Dünya Su Günü ve Orman Haftası kapsamında doğaya destek

Hafta boyunca GKV Özel Okulları öğrencileri Gaziantep Ağaç Yetiştirme Derneği bünyesinde bilinçli çevrecilik ve ağaç yetiştirme üzerine çeşitli eğitimler aldı.

GKV Özel İlkokul öğrencilerinin ardından doğada uygulama çalışmaları GKV Özel Cemil Alevli Koleji Bakalorya 9. ve 10. sınıf IB öğrencileri ve Fen Lisesi 10. sınıf öğrencilerinin Suboğazı Ormanı’na gitmesi ile devam etti.

Öğrenciler gezi kapsamında ormanda ağaçlara zarar veren tırtılları temizleyerek doğaya ve yaşadıkları dünyaya destek verdiler.

55 öğrencinin katıldığı gönüllü etkinlikte IB Diploma program Koordinatörü Özlem Kara, öğrencilerimizin tırtılları toplamada gösterdikleri azim ve sorumluluk duygusunun öğrenci profilimizin yüksek kalitesinin bir göstergesi olduğunu vurgularken Ağaç Yetiştirme ve Koruma Derneği Üyesi Özlem Çetindağ Karaca’nın yaptığı açıklamada yetişen yeni nesillerin doğaya ve çevreye duyarlılıklarını gösterdikleri çalışmadan dolayı öğrencileri kutladı ve onlara derneğin hazırlamış olduğu kitapçıkları etkinlik sonunda sundu.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.