NEWS

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) Uluslararası Bakalorya Programı 2017 mezunları diplomalarını aldı

GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) Kasım dönemi 2017 mezunlarımıza IB diplomaları Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit TAŞLIYAR, Genel Müdür Yardımcıları Sayın İsmet TİRYAKİ, Sayın Can HOŞCAN, GKV Özel Liseler Müdürü Sayın Hakan ANLIAÇIK tarafından takdim edildi.

Ülkemizde, IB (Uluslararası Bakalorya) standartlarına sahip ve denetimden geçerek 2014 yılında uygulamak üzere yetkilendirilmiş, 46 okuldan biri olan GKV Özel Cemil Alevli Koleji, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde IB programı uygulayan tek okuldur.

Bu yıl Kasım 2017 döneminde ikinci dönem IB mezunlarını veren GKV Özel Cemil Alevli Koleji 12. sınıf öğrencileri üdiploma bitirme tam puanının 42 olduğu IB programında 30 ve üzeri puanlarla mezun olurken 12 CA sınıfı IB öğrencimiz Nida Kadayıfçı 42 diploma puanı ile dünya ortalamasını yakalayarak bizleri onurlandırdı.

IB programından mezun olan öğrencilerimiz, programın uluslararası niteliği sayesinde Amerika, Kanada ve Avrupa’nın bilinen üniversitelerine kabul edilme fırsatı yakaladılar. Ayrıca, IB programından mezun olan öğrencilerimiz diploma puanlarına göre aldıkları bazı dersleri girdikleri üniversitelerde kredi olarak kullanabilecekleri gibi, bazı üniversitelerde ise bu kredilerle ilk yıl muaf olmak gibi önemli bir ayrıcalığa sahip olabilecekler. Öğrencilerimizi kutlarız.

 


 

           
     
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.