GKV ÖZEL LİSELERİ CEMİL ALEVLİ KOLEJİ AVRUPA GENÇLİK PARLAMENTOSU BAŞARISI

GKV Özel Liseleri Cemil Alevli Koleji olarak katıldığımız Bursa Emine Örnek Özel Liseleri 21. Ulusal Seçim Konferansı'nda öğrencilerimiz üstün başarı gösterdi ve rakiplerini geride bıraktı.

Toplamda 52 öğrencinin seçildiği EYP Ulusal Seçim Konferansı’na katılan 5 öğrencimizden;

C11A Mahmoud Akkad beşinci,C10A Mehmet Sami Kethüda altıncı olmuş ve Litvanya’nın Başkenti Vilnus’ta düzenlenecek olan 87. Uluslararası EYP Konferansı’na yönetici olarak katılma hakkını kazandılar.

C10A Melisa Ece Yılmaz yurt dışında yapılacak tüm konferanslara yönetici olarak katılma hakkı kazandı.C10A Zeynep Özharat ise yedeklerde birinci sırada yer alarak EYP’de resmî yönetici olma hakkını korudu.

Liseler Müdürümüz Hakan Anlıaçık, 21.EYP Ulusal Seçim Konferansı'nda üstün başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve kulüp danışman öğretmenimizi kutlayarak gençlerin akademik ve sosyal gelişimlerine olanak tanıyan bu tür akademik etkinliklerin devam edeceğini bildirdi.

EYP =European Youth Parliament (Avrupa Gençlik Parlamentosu)