GKV’LİLER SPOR KAMPINDA

Atatürk’ün dediği gibi ‘Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur.’ anlayışıyla GKV TEOG sınavını başarıyla tamamlayan 8. sınıf öğrencilerimizi, okul müdürümüz Nadir GÜRSEL, beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde bir yılın yorgunluğunu ve TEOG stresini atmak amacıyla muhteşem bir spor kampına gittiler.

27-31 Mayıs 2017 tarihinde doğayla iç içe olan kumsalıyla insanı büyüleyen içinde spor aktiviteleri, animasyonlar ve gece eğlenceleri olan 5 yıldızlı otelde hem ruhlarını hem de bedenlerini dinlendirdiler. Dolu dolu geçen bu dört günde sabahları doğa yürüyüşü ardından spor aktiviteleri, kahvaltı, su sporları, okçuluk, voleybol, fıtness, step, futbol ve daha sayamadığımız onlarca etkinlikle doyasıya eğlendiler.

Kamp sonrası zinde ve dinç bir şekilde dönen öğrencilerimiz bir kez daha kolejli olmanın ayrıcalığını yürekten hissettiler ve kolejli olmanın haklı gururunu yaşadılar.