HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL İLKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Okullarının her biriminden öğrencilerinin sanat dolu performansları ile; tören öncesinde GKV Özel İlkokul öğrencilerinin piyano dinletisi eşliğinde kokteyl ve GKV Özel Ortaokul 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerinin özel karma resim sergisi ile karşılanan velilerimiz için törende GKV Özel Liseleri Dans Kulübü üyesi öğrencilerinin dans performansı dikkat çekti.

GKV Özel İlkokulu Mezuniyet Töreni, bayrak-flama devir teslim töreni ile başladı, İlkokul öğrencilerimizin Türkçe ve İngilizce koro performansı ile devam etti. Törende ayrıca GKV Özel İlkokulu Öğrenci Temsilcisi Derin Tekerekoğlu da günün anısına dair bir konuşma yaptı.

GKV Özel İlkokulu Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını yapan İlkokul Müdürü Sayın Mustafa Şenel konuşmasına Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği “Uygarlık düzeyine ulaşabilmek için, ilim irfan sahibi bir toplum olabilmek için azimle çalışmaya devam etmeliyiz." cümlesi ile başladı. Şenel mezun öğrencilerine hayatları boyunca GKV Ailesinin ferdi olarak aldıkları eğitimle uzun ve mutlu bir yaşam geçirmeleri temennilerinde bulundu.

İlkokul öğrencilerimize temsili diploma teslimlerinin yapıldığı törende GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar ve Genel Müdür Yardımcısı Sayın Can Hoşcan tarafından emeği geçen sınıf öğretmenlerimize çiçek takdim edildi.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.