RAZ-PLUS FOTO ALBÜM YARIŞMASI DÜZENLEDİK

GKV Özel İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerimizin İngilizce kitap okumaya teşvik etmek ve öğrencilerimizin yabancı dil okuryazarlığını arttırmak amacıyla düzenlediğimiz Raz-Plus Foto Albüm Yarışmasına katılan tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

Yarışma kapsamında öğrencilerimiz dijital kitaplarını okuduktan sonra,kitaptaki olay örgüsü ve bilgilere dayanarak bir fotoğraf albümü hazırlayıp kullandıkları resim ve görsellerle birlikte kendi cümleleriyle kitaplardaki hikayeleri yeniden yazdılar.

Congratulations to all our Primary and Secondary students who participated in Raz-Plus Photo Album Contest designed to encourage a love of reading and boost their literacy.

After reading their digital books, students made photo albums with visuals,drawing related to the scenes from their books and re-wrote the stories in their own words.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı