GKV ÖZEL CEMİL ALEVLİ KOLEJİ(IB) ÖĞRENCİLERİ SACMUN 2021 ONLINE MODEL BİRLEŞMİŞ MİLLETLER KONFERANSINA KATILDI

5-6-7 Mart tarihlerinde düzenlenen Model Birleşmiş Milletler konferansına GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) 9 ve 10. öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz İnsan Hakları, Çevre Programı, Silahsızlanma ve Uluslararası Güvenlik, Güvenlik Konseyi gibi komitelerde yer alırken; delege olarak temsil ettikleri ülkelerin bakış açılarını benimseyerek küresel ve güncel konuları tartışarak dünya meselelerine diplomatik bir bakış açısıyla çözümler ürettiler. Konferansa Türkiye’nin çeşitli şehirlerinden ve Dünya’nın çeşitli ülkelerinden katılım gösterilirken öğrencilerimiz okulumuzu başarılı bir şekilde temsil ettiler.

THIMUN prosedüründe gerçekleşen konferansta ilk iki gün komite içerisinde yapılan tartışmalar sonrasında son gün ortaya çıkan çözüm tasarısını diğer ülke delegelerine sunarak tartıştılar.

Öğrencilerimiz, sergiledikleri örnek davranışlar sonrasında sertifika almaya hak kazandılar.

Kulüp öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlarız.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

#GaziantepKolejVakfı