“YARATICI YAZARLIK ATÖLYESİ” KAPSAMINDA ÇOCUK KİTAPLARI YAZARI İLKAY MARANGOZ’U AĞIRLADIK

Çocuk kitapları Yazarı İlkay Marangoz Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencileriyle "Yaratıcı Yazarlık Atölyesi”nde bir araya geldi. İlkokul öğrencilerimiz atölye çalışması kapsamında okudukları kitaplar ile ilgili merak ettikleri soruları sorarken program sonunda Sayın Marangoz’a kitaplarını imzalatma şansı yakaladılar. Yazar İlkay Marangoz atölye kapsamında ilkokul öğrencilerimizle “ yaratıcı yazma, duygu ve düşüncelerimizi betimlemenin hikâyedeki önemi” gibi konu başlıklarını içeren uygulamalı bir çalışma gerçekleştirdi. Canlandırma etkinliklerine de yer verilen çalışmanın sonunda öğrencilerimiz okudukları kitaplar ile ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu "Yazar Buluşmaları" etkinliği kapsamında çocuk kitapları yazarı İlkay Marangoz “Işık Kafası Karışık” ve "Bunlar Onlar mı?" adlı kitaplarıyla ilgili yaptığı ve interaktif sunumunu birleştirdiği söyleşide öğrencilerimiz ayrıca yazarlıkla ilgili merak ettikleri soruları sordular. Öğrencilerin yoğun ilgisinden memnun olan Çocuk Kitapları Yazarı İlkay Marangoz Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.