9. SINIF VELİLERİMİZ İÇİN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Liseleri 9. sınıf velilerimiz için Veli Bilgilendirme Semineri düzenlendi. Düzenlenen seminerde GKV Özel Liseler Müdiresi Sayın F. Mehtap ÖZDEMİR 9. sınıflar ile ilgili genel bilgiler verdikten sonra Liseler Akademik Müdür Yardımcısı Sayın Mevlüt DUMAN akademik süreç ve deneme sınavları hakkındaki bilgileri paylaştı. Liseler İdari Müdür Yardımcısı Sayın Ali DİRGEN idari işleyiş, okul düzeni, kural, disiplin ve yönetmelikler ile ilgili velilerimizi aydınlattı. GKV Özel Cemil Alevli Koleji (IB) Koordinatörü Özlem KARA IB sınıflarındaki uygulamalar, işleyiş ve IB programı hakkında bilgiler verdi. 9. sınıflar Rehberlik Öğretmeni Merve Çoban öğrenci uyum, rehberlik servisi işleyişi, bu süreçte ailelere düşen görevleri velilerimizle paylaştı. Merve Çoban’ın ardından Okul Psikoloğu Didem Peri Dalkılıç öğrenci gelişimi, psikolojik destek, aile içi iletişim ve ergenlik döneminden bahsettikten sonra toplantı sona erdi.