GKV ÖZEL LİSELERİ ALMAN GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

GKV Özel Liseleri 9. ve 10. sınıf öğrencileri Almanca Öğretmeni Özgül Besler rehberliğinde Alman Günü etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz Alman kültürünü yansıtan şarkılar, oyunlar, yiyecekler ve drama gösterisi eşliğinde adeta görsel bir şölen sundular. Lise Konferans Salonu’nda açılışı yapılan Alman Günü etkinliğine GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir ve Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman da katıldı.

Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman konuya dair yaptığı açıklamada kültür günlerinin öğrencilerimizin yabancı dil ve sosyal becerilerinin gelişimine katkı sağlayacağını belirterek farklı kültürler ile ilgili farkındalıklarını arttıracağına değindi.
----------------------------------------
GKV Privat Schulen feierte “Deutscher Tag” Unsere Schülerinnen und Schuler haben mit Hilfe ihrer Deutschlehrerin Özgül Besler euch den heutigen schon lange geplanten und organisierten “Deutscher Tag” mit der dazu gehörenden Deutschen Kultur vorgestellt. Um die Deutsche Kultur besser darzustellen haben unsere Schülerinnen und Schüler passend zum Thema Essen und Trinken, Spiele, Lieder und Theaterstücke für euch vorbeiratet.

GKV Privat Schulen Schulleiterin Fatma Mehtap Özdemir und Fremdsprache Abteilung Direktorin Selin Yaman sorgt dafür, dass Kultur-Tage, Sprache und Soziales wissen jedes Jahr an höchster Prioritât stehen und mit viel spaß und Kreativitât gelernt werden.