PALETLİ YÜZME BİREYSEL KÜÇÜKLER 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER ANISINA DÜZENLENEN TÜRKİYE YÜZME YARIŞLARINDA BÜYÜK BAŞARI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4F sınıfı öğrencisi Derin Özönel Ordu’da Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Küçükler Türkiye finallerinden madalyalarla döndü.

Türkiye genelinde düzenlenen finallerde iki tane ikincilik, bir tane üçüncülük elde eden öğrencimizin ayrıca Paletli yüzme yarışmalarında yıl içerisinde kazandığı il birincilikleri de bulunmaktadır. Türkiye finallerinden elde ettiği başarı ile okulumuzu gururlandıran öğrencimiz Derin Özönel’i kutlayan GKV Özel İlkokulu Müdürü Uğur ÖZEREN, “Öğrencilerimizin fiziksel ve sosyal gelişimlerini destekleyen spor, öğrencilerimizin yeni çevre edinmelerini ve sağlıklı olmalarının yanı sıra öz güvenlerinin de artmasını sağlamaktadır. Öğrencimiz Derin Özönel’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.