GKV ÖZEL ORTAOKULU MEZUNLARINA MUHTEŞEM BALO

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulundan mezun olan öğrenciler için düzenlenen muhteşem balo göz kamaştırdı. 2018-2019 eğitim-öğretim yılı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu mezuniyet balosu coşkulu anlara sahne oldu.

Baloya Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Mehtap Özdemir, GKV Özel Anaokulu Müdürü Sayın Gökçen Bulut, Yabancı Diller Direktörü Sayın Cristina Gültekin, GKV Özel Ortaokulu müdür yardımcıları, idareci ve öğretmenleri ile çok sayıda davetli ve velilerimiz katıldı.

Kuruluşunun 55. yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan GKV Özel Okulları bu yıl 55. yıl mezunlarını uğurlarken GKV Özel Ortaokulu öğrencileri için düzenlenen veda balosunda duygulu anlar yaşandı. Öğrencilerin geçiş seremonisiyle başlayan gecede öğrencilerimiz geleneksel veda balosu pastası kesilirken hem heyecanlandı hem de ayrılık vaktinin gelmesinden dolayı çok duygulandı.

Gecenin geç saatlerine kadar süren veda balosunun sonunda mezun öğrenciler idareci ve öğretmenleriyle vedalaştı.