“YAZARLAR SOKAĞI PROJESİ” İLE 5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ YAZARLIĞA İLK ADIMI ATTI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri  dört aylık çalışmanın sonucunda “Yazarlar Sokağı Projesi” kapsamında yazarlığa adım attılar.

Proje kapsamında 5. sınıf öğrencilerimizin kendi yazdıkları hikaye ve masallar kitap haline getirilerek okulumuzda sergilendi.

“Kitaba ne kadar yakın durursak, medeniyet olarak o kadar yükseliriz” sözü ile yola çıkan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Begüm Özdikici “Yazarlar Sokağı Projesi” ile okumayan bir nesil olarak adlandırılan gençlerin kendi masal dünyalarını yaratmalarını amaçladı.

GKV Özel Okulları Akademik Genel Müdür Yardımcısı Sayın İsmet Tiryaki, GKV Özel Ortakul Müdürü Sayın Abdullah Dağlı, idarecilerimiz, öğretmenler ve veliler tarafından büyük bir ilgi ile gezilen sergide  her bir kitap, okulumuz adına büyük bir gurur kaynağı oldu.

“Yazarlar Sokağı Projesi”ni gerçekleştiren öğretmenimiz ve öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.