“ENGELSİZ DÜŞÜNCELER PROJESİ” 4 YAŞINDA

Uluslararası ICT Seagulls Bilişimci Martılar Yarışması’nda Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları olarak dünya okulları arasında “En İyi Proje” ödülünü kazanan "Engelsiz Düşünceler Projesi” 4 yaşında. Projenin 4.yıl etkinlikleri kapsamında, proje koordinatörü Fatma Özseven ve GKV Özel Liseleri öğrencileri tarafından oryantasyon, spor ve sanat etkinliklerinin yani sıra kapanış ve sertifika töreni düzenlendi.

Törene, Gaziantep GAP Görme Engelliler Ortaokulu Müdür, öğretmen ve öğrencileri,
Gaziantep Ali Süzer İşitme Engelliler Ortaokulu Müdür, öğretmen ve öğrencileri,
Gaziantep Abdülkadir Konukoğlu İlkokul ve Ortaokul Müdür, öğretmen ve öğrencileri katılarak, proje etkinliklerine katılım plaketlerini GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir’den aldılar.

Projede 2 yıldır aktif görev alan GKV Özel Liseleri 10. ve 11. sınıf öğrencilerine sertifikaları, GKV Özel Okulları Akademik Genel Müdür Yardımcısı İsmet Tiryaki tarafından verildi.